Skrivebloggen

Skrivebloggen

Vil du være med i mine bøger?

Mine bøgerPosted by Mille Eigard Andersen 15 Apr, 2013 10:01:49

Kære alle

Først vil jeg lige sige, at det er skønt at have en pause med at holde foredrag! Jeg kan mærke, at det har givet mig ro i mit eget liv - ro til at få "det sidste" på plads efter spiseforstyrrelsen (men livet er jo én lang udvikling og udfordring - fantastisk! - så det er en never ending proces, hvad end man har haft en spiseforstyrrelse eller ej). Jeg begynder sgu at lære Mille UDEN spiseforstyrrelsen at kende!! (og hun er ret dejlig, hehe. Vildt at kunne sige selv!).

MEN jeg savner også vildt at komme ud og møde alle jer, som er interesserede i at få viden om, hvordan det er at være fanget i en spiseforstyrrelse… så på et tidspunkt går jeg i gang igen. Tror faktisk at jeg vil kunne give andre mere ved netop at have holdt denne pause for at ”mærke mig selv” (åh, hader egentlig det udtryk ”mærke mig selv”. Men det er jo ret vigtigt!). Kurser/grupper for både spiseforstyrrede og for pårørende tænker jeg også på at starte. Samt kurser for lærere.

Nå, men det som denne blog egentlig skulle handle om var MINE BØGER. Min største passion er jo at skrive – at formidle, inspirere og provokere igennem det skrevne ord. Pt. har jeg gang i 4 bøger. OG jeg har brug for JER! Her er en oversigt over mine kommende bøger, og hvad jeg søger i forbindelse med dem:

Bog om ”efter en spiseforstyrrelse”: denne bog er udelukkende mine oplevelser af, hvordan det er ”efter” en spiseforstyrrelse, og om hvordan jeg er kommet hertil. Du får altså alle mine erfaringer og råd om både det psykiske og det fysiske – som du kan plukke i og bruge, som du vil, og hvis du har lyst J Her har jeg allerede fået jeres hjælp, for I har skrevet spørgsmål til mig på facebook. Men hvis du har yderligere spørgsmål til mig, må du MEGET gerne maile dem til mig! Hvad vil du rigtig gerne have svar på, omkring hvad jeg har gjort, hvad jeg tænker, hvordan det er at stå frem, hvordan jeg psykisk holder fast i at behandle mig selv godt, hvordan jeg bygger mig fysisk op igen?? Ingen spørgsmål er dumme, og I ved vist, at jeg svarer ærligt på alt ;)

Bog om andre spiseforstyrredes historier: i denne bog vil jeg gerne vise, hvor forskelligt en spiseforstyrrelse kan være og udvikle sig – men med visse fællestræk alligevel. Det skal altså være en bog, der præsenterer det spiseforstyrrede univers, så andre kan få et indblik i det – og forhåbentlig dermed forstå det bare lidt bedre. Jeg tænker, at det skal være omkring 10 spiseforstyrrede, som vil medvirke i bogen. Har du lyst til at være med i min bog med DIN historie? Jeg vil lige understrege, at det er 100 % op til dig, om du vil stå frem med navn eller være anonym! Jeg søger:

- Dig som har haft en spiseforstyrrelse i MANGE år (som mig), og som er kommet ud af den (altså at den ikke styrer dig mere, men den vil nok altid være en del af dig, tænker du).

- Dig som har haft den i MANGE år, og som aldrig tror, at du kommer ud af den. Den er blevet så meget en del af dig, at den er kronisk.

- Dig som ”kun” har haft den i kort tid, og som stadig er fanget i den (men du har erkendt det).

- Dig som ”kun” havde en spiseforstyrrelse i kort tid (nogle år) men hurtigt fik hjælp og kom ud af den.

- Dig som jeg har glemt her?!

Det er alle typer af spiseforstyrrelser: anoreksi, bulimi, BED.

Bog hvor ”eksperter” får taletid: jeg vil interviewe forskellige ”eksperter” og behandlere på spiseforstyrrelsesområdet for at afdække hvilke behandlingstilbud, der er, og hvilke opfattelser der er på, ”hvad der virker”. Det skal både være behandlingshjem, psykologer, diætister, ernæringsterapeuter, psykoterapeuter, kropsterapeuter osv. Så: har du været i en behandling som du synes er relevant at nævne i bogen? Hvem vil du opfordre mig til at tage kontakt til og interviewe? Meningen med bogen er, at man ved at læse bogen kan få et overblik over, hvad der findes af muligheder for behandling – og man kan så vælge, hvad man tror passer bedst til én selv. Jeg vil altså ikke blande min mening ind i denne bog. Jeg præsenterer blot mulighederne.

Bog hvor pårørende får taletid: hvordan er det at være pårørende til en spiseforstyrret? Både som forældre, som kæreste, som veninde, som lærer osv. Uforståenhed, magtesløshed, fortvivlelse, irritation? Er du pårørende på den ene eller anden måde, og vil du hjælpe mig med at skrive en bog om spiseforstyrrelser set udefra? Du bestemmer selv, om du vil være anonym eller stå frem med navn.

Så det er altså en serie af bøger omkring spiseforstyrrelser for at få indsamlet en masse viden – som gerne skulle føre til at der sker forbedringer for forståelsen af spiseforstyrrelser. OG en hjemmeside jeg i tankerne er ved at bygge op som skal være samlingspunkt for det hele. Så jo mere I derude er villige til at dele ud af jeres egne erfaringer – hvad end I er spiseforstyrret eller pårørende til én – jo mere kan vi altså udrette sammen! Håber virkelig på jeres opbakning af mit ”projekt” med bøgerne og den kommende hjemmeside!

Tusind tak fordi I tog jer tid til at læse alt dette!

Kærlig hilsen Mille

PS. Hov, mailen I skal skrive til er: mille@ihdumille.dk

PPS. Jeg satser på, at have alle bøgerne færdige inden udgangen af 2013. Den første bog som udkommer er min egen bog om "efter" en spiseforstyrrelse.

  • Comments(0)//skrivebloggen.ihdumille.dk/#post6